kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hatalardan ders aldık

FATİH DOĞAN
Mükemmel bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sağlam, eksikleri gidermiş ve yapılan yanlışlardan ders çıkarmış olarak yeni sezona başlayacaklarını söyledi..
Avusturya kampını bugün sonlandıracak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam dün bir basın toplantısı düzenleyerek kamp değerlendirmesi yaptı. 28 günlük çalışmalar sırasında takımın kaynaştığını ve mükemmel bir dostluk ortamının doğduğunu belirten Sağlam, "En önemli kazancımız ekip birlikteliği ve ekip ruhunun üst düzeye çıkmasıdır. Oyuncularım büyük takımın büyük futbolcuları gibi çalıştılar. Onlara teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların semerisini alacağımız gerçek dönem başlıyor" dedi.

DEĞİŞİK SİSTEMLER DENEDİK
Başkan Yıldırım Demirören'in imkanları takım için seferber ettiğini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, "F.Bahçe ve G.Saray da iyi olduğunu düşündükleri oyuncuları aldılar. Biz ise eksikleri gidermiş ve geçmiş yılların hatalarından ders almış bir Beşiktaş olarak sezona başlayacağız" diye konuştu. Birçok kulvarda mücadele edecekleri için farklı sistemler üzerinde çalıştıklarını ve her mevkiye alt yapı da dahil olmak üzere alternatif oyuncular çıkarmaya çalıştıklarını ifade eden Sağlam şöyle konuştu: "Kampta çift ön liberolu sistemi uyguladık ve iyi sonuç aldık. Bu anlayışta Holosko ileride de sağda da oynayabilir. Değişik arkadaşlarımızı değişik mevkiilerde denedik, fikir edindik. Serdar Kurtuluş son maçta ön liberoda neler yapabileceğini gösterdi."

AF GÜNDEMDE YOK
Af edilmeyi bekleyen İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez konusuna da değinen Sağlam, "Biz bu kararı alırken çok düşündük. Takım içindeki dengeleri korumak adına hoşlanmadığımız kararları alabiliyoruz. Bunu da takımın menfaati adına yapıyoruz. Gündemimizde af gibi bir konu yok" dedi. Son olarak Konyaspor'a satılan Fahri'nin gönderileceğinden haberi olduğunu söyleyen Sağlam, "Benden habersiz ne bir futbolcu alınır ne de satılır. Tek taraflı yapılan açıklamalardan dolayı hak etmediğimiz eleştiriler aldık" diye konuştu.