kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
12 Kez Grammy'ye aday gösterilen ve 15 milyondan fazla albüm satışıyla, dünya satış listelerinde hatırı sayılır bir yere sahip olan Björk, konserinin sadece ilk üç şarkısında fotoğraf çekilmesine izin verdi.

'Volta' albümü ile Arena'yı coşturdu

Mustafa DERYAHAN
Dünya turnesine çıkan ünlü şarkıcı Björk, önceki gece Turkcell Kuruçeşme Arena'da Türk hayranlarıyla buluştu. Çıplak ayaklı yıldız, 10 bin kişiye seslendi..
İzlandalı şarkıcı ve sinema oyuncusu Björk, yeni albümü 'Volta'nın dünya turnesi kapsamında önceki akşam Turkcell Kuruçeşme Arena'da konser verdi. BKM ve Virgin Radyo organizasyonuyla İstanbul'a gelen Björk, farklı tarzı ve sahne performansıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere yalın ayak çıkan Björk, gece boyunca 18 şarkı seslendirdi.

10 BİN KİŞİ İZLEDİ
Şarkılarının yanı sıra lazer gösterileriyle de hayranlarını büyüleyen İzlandalı sanatçı, 'Brennıd Dıd Vıtar' parçasıyla başladığı konserini 'Pluto'yu söyleyerek bitirdi. Turkcell Kuruçeşme Arena'yı dolduran yaklaşık 10 bin kişinin tezahüratları karşısında 'bis' yapan Björk, iki şarkı daha seslendirdi. Konseri izleyen ünlüler arasında Ece Sükan, Levent Yüksel ve Şebnem Ferah da yer aldı.
Haberin fotoğrafları