kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
TRT'de yayınlanacak 'Dalgakıran'ın çekimlerine 15 gün önce İstanbul'da başlandı. Ekip daha sonra İzmir ve Foça'ya gitti. İlhan Mansız

Mansız balıkçı oldu ilk başrolünü kaptı!

AA
Yeşil sahalara veda ettikten sonra oyunculuğa transfer olan İlhan Mansız, 'Dalgakıran' adlı dizide 'Balıkçı Fırtına' rolünde..
İLİŞKİLİ HABERLER
Mansız balıkçı oldu ilk başrolünü kaptı!
Reklam filmi ve yarışma programlarında da yer alan eski futbolcu İlhan Mansız, bir televizyon dizisinde ilk kez başrol oynuyor. Mansız'ın aşk üçgeni ortasında kalan bir balıkçıyı canlandırdığı 'Dalgakıran' önümüzdeki günlerde TRT'de yayınlanacak.

KOÇUYLA ÇALIŞIYOR
Çekimleri Foça'da sürdürülen dizide balıkçılık yapan 'Fırtına' adlı genci canlandıran Mansız'a; Danimarka'nın eski Ankara Büyükelçisi'nin kızı Eliza Hoppe eşlik ediyor. Dizinin senaryosuna katkı sağlayan Digitürk Ankara Temsilcisi Orhan Kılıç, "Bu dizi İlhan Mansız'ın ilk başrolü. Oyuncu koçundan sürekli ders alıyor ve oyunculuğu çok seviyor" dedi. Mansız'ın önemli bir hayran kitlesi olduğunu vurgulayan Kılıç, şunları söyledi: "Başrol oynaması için izleyiciden yoğun istek alıyorduk. Biz de kendisiyle bu konuyu konuştuk ve 'Dalgakıran'da onu başrole taşımaya karar verdik. İlhan Mansız'ı değişik bir balıkçı olarak ekrana getireceğiz."