kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Anadolu Expresi

Hacettepe, iki Arnavut'u renklerine bağladı
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Hacettepe, Arnavutluk'ta 1. Lig takımlarında forma giyen Gilman Lika ve Admir Teli'yi renklerine bağladı. Orta sahada görev yapan 21 yaşındaki Lika ile stoper mevkinde oynayan 27 yaşındaki Teli'nin Kartepe'de ikinci etap çalışmalarını sürdüren takımın kampına katıldıkları bildirildi. İki oyuncunun da Hacettepe ile 3'er yıllık resmi sözleşmeye imza attığı açıklandı.

Eskişehir'e başkandan yeni stat müjdesi
Eskişehirspor'da kulüp başkanı Halil Ünal, yıldızlardan oluşan bir kadro yerine; koşan, mücadele eden ve sahaya yüreğini koyarak oynayacak kişileri transfer ettiklerini belirtti. Halil Ünal, ayrıca Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Havaalanı karşısında 305 bin metrekare araziye 30 bin kişilik UEFA kriterlerine uygun stadyum inşa edeceklerinin de sözlerine ekledi.

Sivasspor'da hedef ilk 10'da yer almak!
Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, "Yeni sezonda hedefimiz çok büyük. İlk etapta ilk 10 takım arasında yer almak ve daha sonra belirlenen hedefe doğru adım adım ilerlemek istiyoruz. Şampiyonluktan şimdiden bahsetmek yanlış olur. Ama gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz" dedi. Uygun ayrıca ligde olduğu kadar Türkiye Kupası'nda da başarıyı hedeflediklerini söyledi.

Gaziantepspor bugün Larissa ile oynuyor
Yeni sezon hazırlıklarını İtalya'nın Trentino kentine bağlı Mezzana kasabasında sürdüren Gaziantepspor, dün yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti. Kırmızı-siyahlılar Mezzana sahasında teknik direktör Nurullah Sağlam gözetiminde 45 dakika süren kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Gaziantep bugün 5. hazırlık maçında Yunanistan'ın Larissa takımı ile saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.