kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Aurelio ve İbrahim Kaş'a müjde
Villarreal'in Türk yıldızı Nihat Kahveci'nin, AB statüsünde oyuncu olarak Avrupa Toplulukları Mahkemesi tarafından tanınması, İspanya Ligi'ndeki diğer Türklerin de önünü açtı. Kararın örnek oluşturduğunu açıklayan İspanya Profesyonel Futbol Ligi (LFP) Kurumu, Real Betis'teki Mehmet Aurelio ve Getafe'de forma giyen İbrahim Kaş'ın gelecek sezon için yabancı oyuncu statüsünden çıkarılacağını, Recreativo'daki Ersen Martin'in ise Alman vatandaşlığı bulunmasından dolayı zaten bu hakka sahip olduğunu bildirdi.

Van Der Vaart artık Real'in
İspanyol devi Real Madrid, bu sezonki en önemli transferini Hamburg'un yıldızı Rafael Van Der Vaart'ı alarak gerçekleştirdi. Bir süredir peşinde olduğu 25 yaşındaki yıldız için 15 milyon euro karşılığında anlaşmaya varan Real Madrid'in, Hollandalı oyuncu ile bugün 5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Fenerbahçe'ye kötü haber
Fenerbahçe Ülker'in şampiyon kadrosundan NBA'e giden ikinci oyuncu Tarrence Kinsey oldu. Bir dönem TC vatandaşı yapılıp milli takımda da oynatılması düşünülen 1.98'lik ABD'li oyuncu, LeBron James'in takımı Cleveland Cavaliers ile sözleşme imzaladı. Cavaliers menajeri Danny Ferry, "Genç ve yetenekli bir oyuncu. Fizik ve atletizm olarak oyunun her iki yönünü de oynayarak bize çok faydalı olacaktır" dedi. VOLKAN ÜSTÜYILDIZ

Voleybolda iki transfer

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, Brezilyalı Rosangela Nascimento'yu renklerine kattı. 1.86 boyunda, 36 yaşında olan Brezilyalı pasör, Nascimento'nun 3 sezon boyunca Şampiyonlar Ligi'nde sürekli ilk 10 skoreri arasında yer aldı. Galatasaray Erkek Voleybol Takımı ise, İspanyol oyuncu Enrique de la Fuente ile anlaştı. Geçen sezon İspanya şampiyonu Drac Palma Portol'da oynayan 33 yaşındaki smaçör, 1.94 boyunda.

Triatlona yüksek katılım
Triatlon Federasyonu ve Eğirdir Belediyesi'nin düzenlediği 2008 Triatlon Avrupa Şampiyonası 23 ülkeden 150 sporcunun katılımıyla yapıldı. Olimpiyatlar öncesi triatloncular için son prova olan organizasyon için Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Katılım yüksekti, mutluyuz" dedi.