kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Uslu'dan kura yorumu

Yeni Haber
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, sarı-lacivertli takımın, hem MTK Budapeşte'yi, hem de 3. ön eleme turunda eşleşmeleri muhtemel Inter Bakü veya Partizan takımlarını geçerek, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacağına inandığını söyledi.

Uslu, İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu kura çekimi sonrası, FB TV'ye muhtemel rakipleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede, ''Futbolda her türlü sonuç olabilir. Fakat, MTK Budapeşte'yi geçersek bu rakipleri de geçeriz. Benim, hem MTK Budapeşte'yi hem de bu rakipleri geçerek, gruplara kalacağımız konusunda bir endişem yok. Ama futbolda her türlü sonucun olabileceğini de unutmamalıyız. Ancak ben inanıyorum'' dedi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesindeki ilk maçın deplasmanda olmasının hem avantaj hem de dezavantaj olarak görülebileceğini belirten Mahmut Uslu, ''Ancak bizim gibi bir takımın bunlara bakmadan turu geçmesi lazım. Partizan takımının ciddi bir taraftar topluluğu olduğunu biliyoruz'' diye konuştu.