kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Sümeyye gümüş aldı, ağladı!
DÜNYA Gençler Güreş Şampiyonası'nda finale yükselerek Türk bayan güreş tarihinde bir ilki gerçekleştiren 44 kiloda Sümeyye Sezer, Kazak rakibi Abutalipova'ya 2-0 yenilerek dünya ikincisi oldu. Gümüş madalya kazanıp önemli bir başarı elde eden Sümeyye maçın ardından gözyaşlarını tutamadı. Milli sporcuyu antrenörleri teselli etti.

"Davids 07.00'de İstanbul'da"
KOCAELİSPOR Başkanı Serhan Gürkan, prensipte anlaştıkları Edgar Davids'in bu sabah 07.00'de İstanbul'a geleceğini söyledi. Gürkan'ın bu sözü sonrası iki bin Kocaelisporlu taraftar, Atatürk Hava-alanına gelip Davids'i karşılamak için hazırlıklarına başladı. Kocaelispor ayrıca eski Fenerbahçeli Serhat Akın ile de görüşüyor.

Ribery yine ameliyat olacak
EURO 2008'de İtalya maçında ciddi şekilde sakatlanan ve hemen ameliyat olan Franck Ribery'nin ikinci bir operasyona ihtiyacı olduğu bildirildi. Bayern Münih yaptığı açıklamada, 25 yaşındaki oyuncusunun ekimden önce sahalara dönmesinin mümkün gözükmediğini belirtti.

A.Gücü ve G.Birliği'ne müjde!
ATATÜRK Orman Çiftliği'nin 258 bin 186 metrekare arazisi ve üzerinde bulunan spor tesislerinin 49 yıllığına bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne (GSGM) tahsis edilmesini öngören kanun teklifi dün Meclis'te kabul edildi. Böylece Ankaragücü ve Gençlerbirliği şu ana kadar 'kaçak' kullandıkları tesislerini GSGM'den kiralayabilecek.