kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Çekebileceğimiz en iyi kuralardan biri"

Yeni Haber
Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda sarı-lacivertli takımın muhtemel rakipleri olan Azerbaycan'ın Inter Bakü ile Sırbistan'ın Partizan takımlarının Fenerbahçe'nin rakibi olacak güçte olmadıklarını söyledi. ..
Ali Şen, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, özellikle Partizan takımını değerlendirerek, ''Bu takım ülkenin köklü kulüplerinden biri. 21 yıl sonra yönetim değişikliği oldu. Yeni başkanla taraftarlar arasında sürtüşmeler var. Kızılyıldız ile birlikte Sırp futbolunun en öndeki kulübü. Fenerbahçe'nin rakibi olacak güçte değil. ' dedi.

Partizan taraftarlarının ateşli olmasına değinen Ali Şen, ''Ateşli taraftarlar rakibin aleyhine olur. Bu ateşli taraftarlar daha çok birbiriyle kavga ediyor. Bizden çok onların futboluna zarar vereceğini düşünüyorum'' diye konuştu.

RASİM KARA

Azerbaycan'da Karabağ takımını çalıştıran Türk teknik adam Rasim Kara ise, geçen sezon ligde Inter Bakü'nün şampiyonluk mücadelesindeki rakibini yendiklerini ve İnter Bakü'nün şampiyon olduğunu dile getirdi.

Kara, Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerinden Partizan'ın daha derli toplu bir ekip olduğunu belirterek, ''Daha kaliteli birkaç yabancı oyuncuları
var. Sırp takımının turu geçme şansı daha fazla. Gerek Partizan, gerekse Inter Bakü Fenerbahçe'nin rakibi olamaz'' diye konuştu.