kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Safiye Soyman ve Faik Öztürk bir evlilik programı sunuyorlar.

Benim saham boş değil o golleri attıran benim!

MAGAZİN SERVİSİ
Gülben Ergen'in önceki gün atv'de yayınlanan 'Sürpriz' programında Safiye Soyman, Faik Öztürk ile yaşadığı aşk yüzünden sanat hayatını bitirdiğini söyleyen Ferhat Güzel'e sert çıktı: Ben istediğim için o golleri attırıyorum..
Gülben Ergen ile 'Sürpriz' yine dopdoluydu. Önceki akşam atv ekranlarında yayınlanan 'Sürpriz'e Faik Öztürk, Safiye Soyman, Banu Zorlu ve Ferhat Güzel konuk olarak katıldı. Gülben Ergen, 'Aşk Bitmez' albümünde yer alan 'Bay Doğru' şarkısına çektiği ikinci klibi de ilk kez kendi programında yayınlandı. Her anı hareketli geçen 'Sürpriz'de son günlerin en moda ikilisi Safiye-Faik anıları damgasını vurdu. Gülben Ergen'in programına özenle hazırlandıklarını söyleyen Faik Öztürk'ün, "Safiye'nin şapka koleksiyonu var. Amerika'dan 50 şapka aldı" sözleri üzerine Ferhat Güzel, Safiye Soyman'ı, Romalı Perihan'a benzetince ikili arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

SANAT HAYATIN BİTTİ
Ferhat Güzel, yaşanan gerginliğe rağmen Safiye Soyman'ın üzerine gitmeyi sürdürdü ve Fait Öztürk ile birlikte olduğundan beri sanat hayatını bitirdiğini söyledi. Ferhat Güzel'in bu sözüne sinirlenen Safiye Soyman sert çıktı: "Safiye Soyman bir güneştir. Ancak kanatlarının altına alır. Beni hiç kimse bitiremez. Lafını geri al lütfen. Ben istediğim için o golleri attırıyorum. Benim saham boş değil!" İkili arasındaki gerginlik diğer konukların araya girmesiyle son buldu.
Haberin fotoğrafları