kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Holosko: Daniel Güiza paranın altında ezilebilir

FATİH DOĞAN
Beşiktaş'ın Slovak yıldızı, "Fenerbahçeli Güiza'nın kalitesi ortada. Ama alacağı para onda baskı yaratabilir. Açıkçası paranın altında ezilebilir" dedi ..
Beşiktaş'ın en önemli hücum silahlarından olan Filip Holosko, Fenerbahçe'nin yeni transferi Daniel Güiza'nın Türkiye'de zorlanacağını iddia etti. Slovak futbolcu, "Güiza'nın kalitesi ortada. Ancak Fenerbahçe'den aldığı yıllık para, onda baskı yaratabilir. Açıkçası Güiza paranın altında ezilebilir" diye konuştu. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın tercihlerine saygı duyduğunu ancak asıl yerinin forvet olduğunu belirten Holosko, "Sağ kanatta da görev yapabilirim. Ancak forvette serbest adam olarak oynarsam, daha verimli olurum" dedi.

"ZAPOTOCNY ÇOK CESUR"
Yeni transferler Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok ile ilgili de konuşan Beşiktaş'ın 24 yaşındaki yıldızı, "Özellikle Zapotocny'yi iyi tanıyorum. Onunla daha önce de aynı takımda oynadık. Cesurdur ve dirençli bir yapısı vardır. Sivok da aynı onun gibi yetenekli bir futbolcu. Beşiktaş'a uzun yıllar hizmet edeceklerini düşünüyorum" şeklinde konuştu. Holosko sözlerini şöyle tamamladı: "Geçtiğimiz sezon 15 gol attım. Umarım önümüzdeki sezon bu sayıyı artırırım."