kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bileğinize kuvvet

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ve UEFA Kupası ikinci ön eleme turlarında kura çekimi bugün. Temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri belli olacak ..
Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray ile önceki gece 2. ön eleme turunda MTK karşısında 2-0 galip gelen F.Bahçe'nin (turu geçmesi halinde) Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakipleri bugün belli oluyor. Türkiye saati ile 13:00'te İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek kurada seribaşı olan Fenerbahçe'yi daha kolay, seribaşı olamayan Galatasaray'ı ise daha zorlu rakipler bekliyor.

GERETS-LUCESCU ÇIKABİLİR
12/13 ile 26/27 Ağustos tarihlerinde oynanacak 3. ön elemede Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri arasında Sp.Prag, D.Kiev, Guimaraes, Standard Liege, Twente, Petrzalka gibi takımlar bulunuyor. Galatasaray'ın eşleşmesi muhtemel ekipler arasında ise Liverpool, Barcelona, Arsenal, Juventus, Gerets'in çalıştırdığı Marsilya, Lucescu'nun teknik direktörlüğünü yaptığı S.Donetsk gibi güçlü takımlara karşın S.Bükreş, Panathinaikos, Basel ve Spartak Moskova gibi nispeten zayıf rakipler de yer alıyor.
Haberin fotoğrafları