kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

F.Bahçe'de Nilmar sesleri

Yeni Haber
Avrupa'nın en etkili forvet hattını oluşturmayı hedefleyen F.Bahçe'nin, Brezilyalı yıldızın peşinde olduğu bildirildi. Bir dönem Lyon'da harikalar yaratan ve şu anda İnternacional kulübünde oynayan Nilmar'ın gelmeye hazır olduğu belirtildi

Avrupa'da büyük başarı hedefleyen ve bu amaçla çok güçlü bir forvet hattı oluşturmak isteyen F.Bahçe'de Nilmar Honorato da Silva ismi gündeme geldi. Brezilyalı gazetecilerin iddiasına göre, kadrosunda 5 Brezilyalı futbolcu bulunan ve uyum sorunu yaşanmaması için forvete yine bir sambacı almaktan yana olan F.Bahçe, bir dönem Lyon'da adından çok söz ettiren Nilmar için harekete geçti.

Brezilya'nın İnternacional takımında forma giyen Nilmar'ın yaşadığı sakatlık sorununu tamamen geride bıraktığı belirtilirken, bu futbolcunun hem Avrupa tecrübesinin bulunması hem de genç yaşı nedeniyle F.Bahçe için cazip olduğu kaydedildi. Yıldız futbolcunun, F.Bahçe'ye gelmeye hazır olduğu vurgulanırken, 3.5 milyon dolarlık uygun bonservis bedelinin daha da aşağı çekilebileceği belirtildi.

Nilmar Honorato da Silva kimdir?
* Doğum tarihi: 14 Temmuz 1984
* Doğum yeri: Brezilya
* Boy: 1.80
* Kilo: 75
* Mevki: Forvet
* Kontrat bitişi:
2011
* Oynadığı kulüpler: İnternacional (2002- 04), O.Lyon (2004-05), Corinthians (2005-07), İnternacional (2007-)
* Kariyeri: 180 maç / 73 gol
* Milli takım: 5 maç / 1 gol

FOTOMAÇ