kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fenerbahçe'de sembol olacağım

Sarı-lacivertli takıma transferi tartışmalara yol açan Emre, F.Bahçe formasını en az 8 yıl giymeyi ve Can Bartu-Cemil Turan gibi sembol isimler arasına girmeyi istediğini söyledi..
F.Bahçe'nin, Newcastle'dan aldığı Emre Belözoğlu'nun transferi, bu oyuncunun bir dönem G.Saray'ın önemli isimlerinden olduğu için tartışmalara neden olmuştu. Ancak önceki gün MTK maçında sonradan oyuna giren Emre'ye büyük destek veren tribünler, yıldız oyuncuyu bir anlamda bağrına bastı. Emre de, F.Bahçe Dergisi'nin ağustos sayısına yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli camianın sembol isimlerinden biri olmak istediğini söyledi. En az 8 yıl F.Bahçe'de oynamak istediğini belirten tecrübeli yıldız; Can Bartu, Cemil Turan gibi, kulübe mal olmuş bir oyuncu olmayı hedeflediğini kaydetti. Babası F.Bahçeli olduğu için ilk formasının da sarı-lacivertli takımın forması olduğunu söyleyen Emre, dergideki röportajında askere gitmeden önce nişanlandığı müstakbel eşiyle devre arasında evlenmeyi planladığını belirtti. Kulübün internet sitesinde röportajın tanıtımı yapılırken, transferle ilgili detayların da anlatıldığı duyuruldu.

BAŞKAN DESTEĞİ
Bu arada başkan Aziz Yıldırım da dergideki yazısında Emre transferiyle ilgili olarak, "Yetenekleri tartışılmaz olan Emre, uzun yıllar Avrupa'da top koşturarak, profesyonelliği tam anlamıyla kavramış, futbol kişiliği ve düşüncesini de geliştirmiştir. Biz Emre'ye inandığımız ve güvendiğimiz için bu transferi gerçekleştirdik. Şimdi taraftarımız da tüm spekülasyonların üzerine bir sünger çekmeli ve Fenerbahçe'nin sembol futbolcularından biri olma amaç ve azmindeki Emre'ye sahip çıkmalıdır" dedi. Yıldırım ayrıca, Aragones ve Güiza transferlerinin; Fenerbahçe'nin artık Avrupa transfer piyasasında da söz sahibi olduğunu ispatladığını belirtti.
Haberin fotoğrafları