kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Megastar Tarkan, sanal alemde de sınırları aştı!

Özlem AVCI-MAGAZİN
Yeni imajıyla fanatiklerinin beğenisini kazanan Tarkan için uluslararası bir internet sitesi kuruluyor. Bu site sayesinde 'Megastar'ın şöhreti sanal alemde de sınırları aşacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
Megastar Tarkan, sanal alemde de sınırları aştı!
Türkiye ve yurtdışında çok sayıda hayranı bulunan Tarkan'ın fanları, 4 Ağustos'ta İstanbul'da bir araya gelecek. 'Megastar'ın Hollanda, Romanya, Brezilya, Arjantin ve Rusya'da yaşayan fanatikleri, sanatçının Açıkhava konseri öncesinde buluşacak.

İKİ TANE SİTESİ VAR
Uluslararası Tarkan fanatikleri, yeni kuracakları ve birçok yabancı dilde yayınlanacak 'www.internation. com' adlı site hakkında fikir alışverişinde bulunacak. Fanlarıyla biraraya gelmeye özen gösteren Tarkan, yurtdışından gelen hayranlarıyla en son üç yıl önce buluşup yemek yemişti. 'Megastar'ı 4 Ağustos'ta izlemeye gelecek yabancılar ise bu konsere kendi ülkelerinin bayraklarıyla katılacak. Tarkan'ın 'www.tarkan.com.tr' adlı resmi internet sitesinin yanı sıra; Türk hayranlarının kurduğu 'tarkancool. com' adlı sitesi de bulunuyor. 'www. internation.col' ise 'birleştirici' özelliğinin yanı sıra pek çok farklı dilde yayın yaparak; ünlü sanatçının sanal alemde sınırlarını genişletmesine zemin hazırlayacak.
Haberin fotoğrafları