kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Anarşist ruhlu bir insanım!

İLİŞKİLİ HABERLER
Anarşist ruhlu bir insanım!
* Müzik şirketlerine karşı bir savaş açmışsınız. Bu doğru mu?
Şirketlerden ziyade sisteme diyelim. Ben anarşist ruhlu bir insanım. Ben olağan şeyin üstüne bir şey yapmanın yaratıcılık olduğunu düşünmüyorum. Bence yaratıcılık, olmayan bir durumu yoktan var etmektir. Türkiye'de son 15 yıldır çıkan yeni isimlerden herhangi birinin yaratıcılık örneği gösterecek bir şey yapmadığını düşünüyorum. Prodüktör olayına gelince; son yıllarda prodüktörlük kelime anlamı olarak yanlış bilinen bir konumda... Türkiye'de, istatistiklere baktığımızda, müzikal anlamda başarısız olan isimler prodüktör oluyor. Müziği ancak bilen insanlar yapmalı... Ben ciddi anlamda prodüktörlük yapıyorum. Yarattığım şarkıyı alıyorum ve bir insanın üzerine uygun bir kıyafet haline getiriyorum.

* Siz, başarısız isimler prodüktör oluyor diyorsunuz. Erol Köse, Ercan Saatçi gibi şarkıcılıktan gelen isimleri mi kastediyorsunuz?
Ben isimlerden bahsetmiyorum. İsim hafızam zayıftır zaten! (gülüyor...)

* garajİstanbul'daki ilk konseriniz nasıl geçti?
İlk dakikalarda kalbim duracakmış gibi hissettim. Çok heyecanlıydım. Büyülü bir geceydi. Çok güzel bir kitle vardı. Gecenin başında 'Ellerinize doğacağım' dedim ve konser sonunda onlar için yeni bir şarkıcı vardı.