kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
BİRİNİN YÜZÜNDE FALÇATA KESİĞİ VAR.. Eşkalleri belirlenen üç zanlıdan birinin yüzünde derin falçata kesiğinin olduğu belirtildi. Polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kuyumcuda müşterileri yatırıp 5 kilo altın çaldılar

Yalçın BEL SABAH
Silahlı 3 saldırgan, kuyumcuda müşterileri yere yatırıp beş kilogram altın çaldı. Güvenlik kamerası soygunu kaydetti..
İstanbul Samandıra Ortadağ mahallesinde bulunan Özçelik Kuyumculuk'a giren silahlı 3 kişi, içerideki müşteriler ile kuyumcuyu etkisiz hale getirdikten sonra vitrinde ve kasada bulunan yaklaşık 5 kilogram altını alarak kayıplara karıştı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde; içeriye dalan silahlı soyguncular, alışveriş yapan iki müşteri ile kuyumcu Kamuran Çelik'i silah zoruyla yere yatırdıktan sonra vitrindeki altınlara yöneliyor. Altınları ceplerine ve çantaya dolduran soyguncular, kaçarak uzaklaşıyor.

ÖLÜMLE TEHDİT
Şapka ve giysilerle yüzlerini kapatan soyguncuların rahat tavırları dikkat çekiyor. Çelik, soyguncuların silah zoruyla kendilerini yere yatırdıklarını ve ölümle tehdit ettiklerini söyledi. Çelik, "Bir anda içeriye 3 kişinin girdiğini gördüm. Ellerinde silah vardı. Yere yatın, yoksa sizi öldürürüz, diye bağırdılar. İçeride iki müşteri ve ben vardım. Hemen yere yattık. Vitrindeki altın ile bir miktar parayı aldılar. Soygunculardan ikisi çıkarken, diğerine 'Bunları götür arkada öldür' dedi. Bir süre sonra kafamızı kaldırdığımızda kaçmışlardı" diye konuştu.