kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
27 yaşındaki seksi oyuncu Jessica Alba, çok kısa sürede eski formuna büründü.

Hollywood'un starları sanki hiç çocuk doğurmadı!

Jennifer Lopez, Jessica Alba, Milla Jovovich ve Tori Spelling gibi starların 'çiçeği burnunda anne' olduklarına inanmak güç! US dergisinin mercek altına aldığı ünlü anneler, hamilelikte aldıkları kiloların üzerlerine yapışmasına izin vermiyor!..
JESSICA ALBA
Dört haftada eski formuna kavuştu

Geçtiğimiz ay doğum yapan Jessica Alba, doğumun üzerinden bir ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen fazla kilolarının çoğundan kurtuldu. Her gün düzenli olarak yürüyüş yapan ve kardiyo egzersizleri çalışan Alba, haftada beş gün aksatmadan fitness yapıyor. Kızını kucağına aldıktan sonra kendisini çok farklı hissettiğini ifade eden güzel oyuncu, "Kilolarımdan kurtulmasaydım bile annelik her şeye değer" diyor.

JENNIFER LOPEZ
Sabahın 5'inde spor yapıyor

Geçtiğimiz şubat ayında doğum yapan 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, doğumdan 4 ay sonra İspanya tatilinde bikinili haliyle objektiflere yakalanmıştı. Nereye gitse spor hocasını, şefini ve beslenme uzmanını da yanında götüren Lopez, her sabah 05.00'te uyanarak güne sporla başlıyor. Karbonhidratlardan uzak duran Lopez, emzirmeyi kestiği için her öğün yarım porsiyon yiyor.

TORI SPELLING
Bir ayda eskisi gibi!

Geçtiğimiz ay kızı Stella'yı dünyaya getiren Tori Spelling, sezaryenle doğum yaptığı için şimdilik spor yapamasa da, beslenmesine dikkat ediyor. 2007'de oğlu Liam'ı dünyaya getirdiğinde de nutrisystem' diyetini tercih eden Spelling, şimdi de aynı programı uyguluyor. Bu programda mikrodalgada pişirilerek hazırlanan düşük kalorili öğünler tüketiliyor.

MILLA JOVOVICH
35 kilo almıştışimdi incecik

Hamileliği süresince35 kilo birdenalan ünlü ak-tris, doğumdansekiz ay sonraeski formunakavuştu. Bir yıl-dan az bir süre-de 32 kilovermeyibaşaranMilla Jovo-vich, kar-bonhidrataçısındanzenginolan bir di-yet progra-mıyla zayıf-ladığınısöylüyor.
Haberin fotoğrafları