kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bülent Ersoy

Paparazzilere serbest ama ona yasak

Ali EYCE / SABAH
Bülent Ersoy'un, Armağan Uzun'dan boşanmasına neden olan fotoğrafları çeken restorancıya "özel hayatın ihlali"nden 3 yıl hapis istemiyle dava açıldı..
Armağan Uzun'un başka bir kadınla beraberken görüntülenen kaçamak fotoğraflarını çekerek eşi Bülent Ersoy'dan boşanmasına vesile olan restoran işletmecisi Ferman Deri ve Serap Deri hakkında, özel hayatın ihlali suçundan üç yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Nikâhtan 20 gün sonra çiçeği burnunda damat İzmir'de, Pelin Taşçı adlı genç kızla sarmaş dolaş kaçamak yaparken görüntülendi. Fotoğrafların, restoranın işletmecisi Ferman Deri ve eşi Serap Deri tarafından gizlice çekildiği belirlendi. Bülent Ersoy'un boşanma davasında delil olarak kullandığı fotoğrafların, kendisinin bilgisi dışında ve özel hayatı ihlal edilerek çekildiğini öne süren Armağan Uzun, Deri ve eşine 50 bin YTL'lik tazminat davası açtı. Uzun ayrıca, mağdur olduğunu iddia ederek restorancı çiftin cezalandırılmasını istedi.

ÖZEL HAYATIN İHLALİ
Soruşturmayı tamamlayan savcı, kaçamak fotoğraflarını çekip basına veren Ferman Deri ve eşi hakkında, "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçundan üç yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Deri çifti önümüzdeki günlerde İzmir 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.
Haberin fotoğrafları