kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
2005'te çekilmiş soldaki fotoğrafta genç yıldız orta yaşlı bir ev kadını gibi görülüyor.

Genç sevgiliyi kaptı kendini baştan yarattı!

7 yıllık eşi Ryan Phillippe'den boşanan ünlü aktris Reese Witherspoon'a, bu ayrılık yaradı. Kendisinden 4 yaş küçük Jake Gyllenhaal ile aşk yaşamaya başlayan güzel yıldız; saçlarından giydiği kıyafetlere kadar her şeyiyle kendini yenileyip gençleşti.....
Amerikalı oyuncu Reese Witherspoon, 7 yıllık eşi Ryan Phillippe'den ayrıldıktan sonra giyim tarzını baştan aşağı değiştirdi. 12 Haziran'da Phillippe ile yollarını ayıran ve ardından da kendisinden 4 yaş küçük olan Jake Gyllenhaal ile birlikte olmaya başlayan güzel aktris, evliyken giydiği dizaltı etekleri ve çiçek desenli klasik elbiseleri tamamen terk etti.

MİNİ ETEKLE TANIŞTI!
32 yaşında olan ve biri 8, diğeri 4 yaşında iki çocuğu bulanan Witherspoon'u yeni imajıyla görenler, onu tanımakta güçlük çekiyor. Saçlarını kestiren güzel aktris, giyim tarzındaki ilk değişikliği de daha kısa etekler ve daha yüksek topuklu ayakkabılar giyerek başlattı. Kendini spora adadı ve genç sevgilisiyle birlikte çıktığı günlük koşular sayesinde, özellikle bacak ve bel bölgesi bir hayli kaslandı. Bu sayede, giydiği her kıyafeti daha güzel taşımaya başladı.

YÜZÜ IŞIK SAÇIYOR
Geçmişte sadece önemli ödül törenlerinde giydiği kıyafetlerle göz dolduran Witherspoon'un artık her giydiği olay oluyor. Modacılar bunda, güzel yıldızın zevkli tercihlerinin yanı sıra; yaşadığı mutluluğun da önemli bir rol oynadığını dile getiriyor. Psikologlar da bu tezi şöyle destekliyor: "İnsan mutlu olunca her zamankinden güzel görünür. Hele bu mutluluk aşktan kaynaklanıyorsa, bambaşka bir ışık yayar etrafına. Reese şu anda bu ışıkla geçtiği her yeri aydınlatıyor."
Haberin fotoğrafları