kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
BALKONDAN GİRDİ... Yeni evli çifte uykusunda saldıran hırsızın bungalova balkondan girdiği sanılıyor.

Hırsız balayında gelini öldürdü

DIŞ HABERLER
Karayipler'e balayına giden çift, otelde saldırıya uğradı. Gelinin öldürülmeden önce "Burası cennet" diye mektup yazdığı anlaşıldı..
İngiliz doktor çiftin mutlu başlayan balayı tatili trajik bir şekilde bitti. Karayip Denizi'nin doğusunda bulunan Antigua'ya balayı için giden Ben ve Catherine Mullany kaldıkları bungalovda hırsızların saldırısına uğradı. Fizyoterapist Ben (31), silahla sırtından yaralanırken, doktor eşi Catherine (31) soyguncular tarafından tek kurşunla öldürüldü. Ölen genç doktorun olaydan birkaç saat önce arkadaşlarına mektup yazıp "Burası cennet gibi" dediği belirtildi.

KATİL BULUNAMADI
Çift uyurken odaya giren hırsız, Mullany çifti uyanınca ateş açtı. Catherine'in ölümü üzerine şoke olduklarını söyleyen arkadaşları, kurbanın evliliğiyle ilgili olarak "Hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım" dediğini belirtti. Genç çiftin aileleri ise yaptıkları ortak açıklamada "Çocuklarımızı oraya gitmemeleri için uyarmıştık. Ancak maalesef bizi dinlemediler" dedi. Olay sonrası polisin 14 kişiyi gözaltına aldığı ancak katillerin hâlâ bulunamadığı belirtildi.
Haberin fotoğrafları