kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Başbakan aşkına iki birinci!
Başbakan aşkına iki birinci! AT yarışlarında bu yıl 57'ncisi koşulan Başbakanlık Kupası Koşusu'nda birinciliği jokey Halis Karataş ile Kurtiniadis ve jokey Barış Kurdu ile Salvatore isimli atlar paylaştı. İstanbul Veliefendi Hipodromu'ndaki çim pistte 2 bin metre mesafeli koşuda, iki at 2.00.44'lük dereceyle birinciliği elde etti. Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, yarışı izlemeye gelemeyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına at sahipleri Kemal Kurt ve Hilmi Narmanlı'ya birincilik kupasını verdi.

Küçük Maradona yetmedi
Fransa'nın Marsilya kentinde düzenlenen FIFA Dünya Plaj Futbolu Şampiyonası finalinde İtalya'yı 5-3 mağlup eden Brezilya şampiyon oldu. Sambacılar, Bruno (2), Sidney ve Andre ile farka gitti. İtalya'da ise golleri Palmacci, Pasquali ve Arjantinli eski futbol yıldızı Maradona'nın oğlu Diego Jr. Maradona (2) attı. Brezilya böylece art arda 3. kez şampiyon oldu.

Gaziantep'in yıldızı imzaladı

Gaziantepspor, daha önce anlaşma sağ-ladığı Brezilya'nın güçlü ekibi Santos'un 10 numarası Rodrigo Tabata'ya 3 yıllık sözleşme imzalattı. 28 yaşındaki oyuncu, teklifi kabul etmeden önce Fenerbahçeli Alex ve Maldonado'dan bilgi aldığını söyledi. Bu arada Afanou ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Denver-Solomon flörtü

Fenerbahçe Ülker'den ayrılan ABD'li point guard Willie Solomon, NBA takımlarından Denver Nuggets ile anlaşmak üzere. Maccabi Tel Aviv'den beklediği teklifi alamayan Solomon'un, yaz kamplarına katılmamasına rağmen Carmelo Anthony, Allen Iverson ve Elton Brand gibi 3 NBA yıldızının forma giydiği Denver ile 1 yıllık kontrat imzalayacağı iddia edildi.

Mersin'e ABD'li oyun kurucu
Beko Basketbol Ligi takımı Mersin Büyükşehir Belediyesi, oyun kurucu pozisyonu için New Orleans'tan Bo McCalebb ile anlaştı. 23 yaşındaki ve 1.83 boyundaki yıldız oyuncu geçen sezon oynadığı New Orleans'ta 32 maçta 23 sayı ortalaması tutturdu. Antalya Büyükşehir Belediyespor da, ABD'deki Butler University Basketbol Takımı'nda forma giyen 23 yaşındaki Michael Edward Green ile anlaştı. All Horizon Konferansı'nda 2008 yılının oyuncusu seçilen 1.84 boyundaki Green, 70 maça ilk beşte çıktı.
Haberin fotoğrafları