kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hedef 3 fark

DENİZ DERİNSU
Çarşamba günü MTK Budapeşte'yi konuk edecek Fenerbahçe'de hedef 3 farklı galibiyet alarak rövanşa kaza ihtimali bırakmamak..
Fenerbahçe, Çarşamba günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda MTK Budapeşte ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme maçında 3 farklı galibiyet hedefliyor. Son hazırlık maçındaki rakibi Shakhtar Donetsk'e karşı mücadele ettiği 11'iyle sahaya çıkacak olan Fenerbahçe, rakibini 3 farklı yenerek rövanş maçına kaza ihtimali bırakmamak istiyor. Çift forvetle takımını sahaya sürmeye hazırlanan Aragones, eksik dolu MTK'yı presle boğup, istediği skoru yakalamayı planlıyor. Alex ile her gün bu maçı konuşan Aragones, tecrübeli oyuncuyu, "Sen bu takımın beynisin. Formda olman bizim en büyük güvencemiz. Semih ile Güiza iyi golcüler. Oyunun onların üzerinde yoğunlaşmasını sen sağlayacaksın" şeklinde motive ediyor.

ŞÜKRÜ SARACOĞLU DOLACAK
Hazırlık maçı olmasına karşın Shakhtar Donetsk maçında tribünlerde fazla seyirci olması ve kombine satışının 27 bini aşması Fenerbahçe'yi heyecanlandırıyor. MTK ile yapılacak Şampiyonlar Ligi maçında yüksek bilet fiyatlarına rağmen tribünlerin tamamen dolması bekleniyor. Taraftarın çoğunluğunun ise ilerleyen maçlarda kombine dışı biletlerde fiyat indirimi beklediği öğrenildi.