kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kiessling

Önce forvet sonra sağ bek

YAŞAR YALÇIN
Galatasaray, transferde önceliğini kaleciden forvete çevirdi. Bir numaralı aday Kiessling. Sarı-kırmızılılar sağ bek mevkii için arayışlarını sürdürüyor..
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da öncelikli hedefler forvet ve sağ bek. Bir dönem yoğun bir kaleci arayışına giren sarıkırmızılılar, teknik direktör Michael Skibbe'nin talimatları doğrultusunda rotasını hücuma ve savunmaya çevirdi. Skibbe'nin eski öğrencisi Kiessling için temaslarını sürdüren Cimbom, Leverkusen'in inadını kırmaya çalışıyor. Yıldız futbolcu için tüm imkanları seferber eden Galatasaray, Kiessling'den sonuç alamazsa başka oyunculara yönelecek. Yabancı savunmacı ararken, hem stoper hem sağ bek olarak görev alabilecek isimler üzerinde duran sarı-kırmızılı kurmaylar Meira'yı transfer edince bu planı değiştirmiş oldular. Çünkü çok kaliteli bir stoper olan Portekizli, sağ bekte görev yapamıyor.

*KİESSLİNG FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ORHAN ŞAM ATAĞI
Uğur iyileşene kadar bu bölgede sıkıntı yaşaması beklenen G.Saray, hem yabancı hem de yerli sağ bekleri tarıyor. Cimbom'un bu bölge için gündemine giren son isim olan Hacettepeli Orhan Şam'la ilgili temaslarda bulunduğu sızan haberler arasında.