kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Trabzonspor kafilesi, havaalanında bordo-mavili taraftarların yoğun ilgisiyle karşılandı. Yeni transfer Senegalli file bekçisi Tony Sylva, "Trabzonspor'a geldiğim için çok mutluyum" ifadesini kullandı.

Trabzon gurbette!

CEVAT KOL
Bordo-mavili ekip, ikinci etap çalışmaları için Almanya'ya gitti. Başkan yardımcısı Muammer Saka, "Bu kamp bizim için yararlı olacak" dedi..
Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlık kampının ikinci etabı için dün Almanya'ya gitti. Bordo-mavili ekip, 13 Ağustos'ta sona erecek olan Almanya kampında Werder Bremen, Wolfsburg ve Arminia Bielefeld gibi güçlü Alman ekipleriyle hazırlık maçları oynayacak. Almanya'ya hareket etmeden önce havaalanında basının sorularını yanıtlayan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Muammer Saka, "Hiçbir eksiğimiz yok. Almanya'daki kampın bizim için çok yararlı olacağını düşünüyorum. Yeni alınan arkadaşlarımızı izlemek açısından iyi olacak" diye konuştu.

SYLVA: MUTLUYUM
Trabzonspor'un yeni transferi Senegalli kaleci Tony Sylva da yaptığı açıklamada, "Bu takıma transfer olduğum için çok mutluyum. Transferimdeki sorunlar artık ortadan kalktı. Trabzonspor'un başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım" ifadesini kullandı.
Haberin fotoğrafları