kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bu kadro yeter

FATİH DOĞAN
Beşiktaş Başkanı Demirören, Schalke maçından sonra "Kadroya yıldız alalım" diyen taraftarlara, "Hiç gerek yok. Elimizde kadro şampiyonluk için yeter" cevabını verdi..
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Avusturya kampında Schalke ile yaptıkları ve 2-1 kazandıkları hazırlık maçında ortaya konan futbolun gelecek adına umut verdiğini ve ellerindeki kadronun ligde şampiyonluk için yeterli olduğunu söyledi. Demirören, karşılaşmanın ardından çevresini saran ve "Başkanım artık şampiyonluk istiyoruz. Durumumuza çok üzülüyoruz. Hep başarısız oluyoruz. Ancak bu kadroyu genişletmemiz ve güçlendirmemiz lazım" diyen siyah-beyazlı taraftarlara, "Transfere gerek yok. Bu kadro şampiyonluk için yeter" cevabını verdi.

"BİZDE YILDIZ FUTBOLCU ÇOK"
Yıldırım Demirören, Beşiktaşlı taraftarlarla yaptığı konuşmada, "Bu kadro ligde şampiyon olmak için yeter. Yerinde transferlerle güçlü bir kadro kurduk. Hepiniz göreceksiniz bu takım çok daha iyi olacak, oynayacağı futbol herkese zevk verecek. Hiç merak etmeyin. Bu sezon sonunda kesinlikle şampiyon olacağız. Sevinmeye hazır olun" ifadesini kullandı. Beşiktaş Başkanı, "Ama hiç yıldız transferi yapmadık" diye görüş belirten taraftarlara, "Takım olabilmek daha önemli. Ayrıca bu takımda yıldız da çok" yanıtını verdi.