kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Nihat: Sabırlı olmalıyım

Yeni Haber
İspanya'nın Villarreal kulübünün yıldız futbolcusu Nihat Kahveci, 2005 yılından bu yana geçirdiği 3 büyük sakatlık ve ameliyatların ardından iyimserliğini korumaya devam ederken, ''Her sakatlık kötüdür ama iyileştirilebilir. Sabırlı olmalıyım'' dedi.

Sakatlıklara meydan okuyan futbolcu olarak örnek gösterilen Nihat, son olarak Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde oynanan Türkiye-Hırvatistan maçında sakatlanmıştı. Sağ ayak ön adalelerindeki yırtıktan ameliyat olan ve ekim ayında sahalara dönmesi beklenen Nihat, Villarreal takımının kampında kendisi için yapılan özel programı sürdürüyor.İspanyol basınına açıklama yapan Türk futbolcu, ''Bu sakatlık bana bir sopa gibi oldu. Olağanüstü bir yıl yaşadım ve bu şekilde sonuçlanması kimsenin hoşuna gitmez. Üzgünüm ama bazen de memnun, çünkü biliyorum ki, 3 ay sonra bu büyük takımda tekrar oynayacağım'' dedi.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edecek Villarreal'i geçen yıllara oranla çok daha güçlü gören Nihat, ''Takımda Avrupa Şampiyonu olan 3, Dünya Şampiyonu olan 2 futbolcu, tecrübe ve gençlik var. Geçen yılki tüm başarılar, takımda dostluk yarattı ve bunun devam edeceğine inanıyorum. Arkadaşlarıma ve teknik direktöre bakıyorum ve çok şey kazandıklarını görüyorum. Kupa kazanacak bir takım var. Diğer takımlar gibi baskımız yok ve kendimizi şartlandırmıyoruz. Bu da istediğimiz gibi oynamamıza yardımcı olacak'' değerlendirmesinde bulundu.