kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Zenit'in son arzusu

Yeni Haber
Beşiktaş ile Zenit, yıldız futbolcu konusunda kesin olarak anlaştı. Ancak Zenit yönetimi, özel bir ricada bulunarak "Golcümüz sakat. Fatih'e Süper Kupa finalinde ihtiyacımız var. Onu finalde oynattıktan sonra size verelim" dedi. Siyah-beyazlı yönetim bu isteği kabul etti. Fatih, 29 Ağustos'taki Manchester United-Zenit Süper Kupa finalinde forma giydikten sonra resmen Beşiktaşlı olacak. ..
Siyah-beyazlılar, kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Fatih Tekke transferinde sona yaklaştı. Zenit Teknik Direktörü Dick Advocaat, 29 Ağustos'ta M. United ile Zenit arasındaki Süper Kupa finalinde milli oyuncuya ihtiyacı olduğunu ancak final maçından sonra Fatih'in, Beşiktaş'a transferine izin
vereceğini açıklaması siyah-beyazlı camiada sevinçle karşılandı. Geçen sezon Zenit'in, UEFA Kupası'nı almasında büyük rol oynayan milli oyuncu Beşiktaş'a sıcak bakıyor.

SORUN ÇIKARMAZLAR

Rus kulübü, milli futbolcunun bonservisini 7 milyon euro olarak açıkladı. Siyah-beyazlılar ise Zenit'ten bonservis konusunda indirime gitmesini bekliyor. Her fırsatta Rusya'da mutsuz olduğunu belirten Tekke'nin, "Beşiktaş'ta forma giymekten mutluluk duyarım. Kulübümün fazla zorluk çıkaracağını düşünmüyorum. Süper Kupa finalinde hocamın bana ihtiyacı var. Finalden sonra büyük ihtimalle Beşiktaş'tayım'' dediği öğrenildi.

FOTOMAÇ