kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tanju Çolak'tan Guiza yorumu

Yeni Haber
Milli Takım eski futbolcularından Avrupa Gol kralı Tanju Çolak Fenerbahçe'nin Guiza'ya Türkiye standartlarının üstünde büyük para verdiğini belirterek "İnşallah Guiza bu paranın hakkını verir hem kendini hem de Fenerbahçe'yi mahçup etmez" dedi...
Karabük'ün Ovacık ilçesinde Sporcu Eğitim Merkezi'nin açılışına katılan milli takım eski futbolcularından ve milli takım antrenörü Metin Tekin ve Tanju Çolak takımların yaptığı transferleri değerlendirdi.

Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak transfer edilen oyuncuların kaliteli ancak Türkiye'de neler yapabilecekleri ile ilgili konuşmanın erken olduğunu dile getirdi.Bu futbolcuların performansını sezon açılışında göreceklerini belirten Çolak, "Futbolda erken konuşulmaz. Neyin ne olacağını kestirmek önceden zordur. Transfer edilen futbolcular geldikleri yerlerde yıldız oyuncular. Türkiye'ye uyum sağlayacak mı hep birlikte göreceğiz." dedi.

İspanya'da geçtiğimiz yıl gol kralı olan ve Fenerbahçe'ye rekor bir parayla transfer edilen Guiza'nın transferini de değerlendiren Çolak, "İspanya'da gol kralı olmuş ve 27 gol atmış bir futbolcu. İspanya'da 27 gol atmak boru değil. En az Türkiye'de de 27 gol atması gerek. Fenerbahçe bu futbolcuya iyi para verdi. Umarım bu paranın altında ne Fenerbahçe ne de Guiza ezilmez." diye konuştu.

METİN TEKİN: "2010 DÜNYA KUPASI'NDA FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ"

Beşiktaş'ın efsane oyuncularından "Sarı Fırtına" lakaplı A Milli Futbol takımı antrenörlerinden Metin Tekin 2010 Dünya Kupası elemelerini geçip final oynamak istediklerini kaydetti.

Avrupa şampiyonasında yarı final oynayarak, Avrupa üçüncüsü olduklarını hatırlatan Tekin, "Başarı çıtamız yükseldi. Önümüzde Dünya Kupası finalleri var. A Milli takım olarak bu turnuvada final oynamak istiyoruz." diye konuştu.

Takımların futbolcu transferleriyle ilgili açıklamalarda da bulunmayan Tekin, Beşiktaş'ta İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman arasındaki kavgayla ilgili olarak, "Beşiktaş benim dışımdaki bir olay ben A Milli Futbol takımı teknik ekibindeyim. Ancak genel olarak baktığımızda kulüplerde bu tür olayların yaşanması üzücü." diye konuştu.

CİHAN