kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Cüneyt Koryürek anısına sergi
Bu yılın başında trafik kazasında kaybettiğimiz, Türk atletizminin önemli isimlerinden Cüneyt Koryürek anısına düzenlenen sergi, bugün İstanbul'da açılacak. "Atletizme Adanmış Bir Hayat: Cüneyt Koryürek Türkiye'nin 100 Yıllık Olimpiyat Serüveni" adındaki sergi 16 Ağustos'a dek açık kalacak.

Kocaelispor büyük oynuyor!
Süper Lig'in yeni takımı Kocaelispor gözünü Hollandalı golcü Patrick Kluivert ve Newcastle United'in savunma oyuncusu David Edgar'a dikti. Dün Avusturya kampına katılan kulüp başkanı Serhan Gürkan, pazartesi günü Kocaeli'ye gelecek Edgar ile görüşüleceğini söyledi. Daha önce Ankaragücü'nden yıllık 1.5 milyon euro talep eden Kluivert ile de pazarlıkların sürdüğü açıklandı. Öte yandan Kocaeli'nin yüksek fiyatı nedeniyle vazgeçtiği Fildişi Sahilleri'nden forvet Serge Dijehua ve Ankaragücü'nde oynayan Mustafa Özkan'ı Antalyaspor transfer etti.

Cüneyt Çakır'a üç kritik görev
Hakem Cüneyt Çakır'a üç maçta görev verildi. Yarın Intertoto'da İngiltere'deki Aston Villa-Odense maçını yönetecek olan Çakır, 6 Ağustos'ta ise Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Dinamo Kiev-Drogheda maçında düdük çalacak. Ayrıca FIFA da Çakır'ı 6 Eylül'deki Andorra-İngiltere Dünya Kupası ön eleme maçında görevlendirdi.

Yıldızlar 27 madalya kazandı
Fransa'daki Avrupa Yıldızlar Halter Şampiyonası'nda mücadele eden Milli Takımımız, toplam 27 madalya kazandı. Millilerimiz erkeklerde 6 altın, 5 gümüş ve 4 bronz madalya elde ederken, bayanlarda 9 altın ve 3 bronz kazanmayı başardı.

Eskişehir'e iki tecrübeli Bülent
Eskişehirspor, Denizlispor'dan Bülent Ertuğrul ve Hacettepe'den Bülent Kocabey ile 3'er yıllık sözleşme imzaladı. İki oyuncunun da bugün takımın kampına katılacağı belirtildi.

Bosna'da Blazevic dönemi
1998 Dünya Kupası'nda ülkesi Hırvatistan'ı üçüncülüğe taşıyan tecrübeli teknik direktör Miroslav Blazevic, 2010 Dünya Kupası elemelerinde 11 Ekim'de karşılaşacağımız Bosna Hersek'in teknik direktörü oldu.