kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kiessling dünden razı

Yeni Haber
G.Saray'ın peşinde olduğu Leverkusen'in golcüsü Stefan Kiessling, "Skibbe'nin başında olduğu takıma seve seve giderim. Ancak bunun için G.Saray'ın önce kulübümle anlaşması lazım" diye konuştu. Sarı-kırmızılı ekip, Kiessling için 5 milyon euro bonservis bedeli isteyen Leverkusen'le pazarlığı sürdürüyor...
24 yaşındaki Alman golcü, Galatasaraylı yöneticilere, "Skibbe'nin olduğu yerde seve seve forma giyerim. Siz yeter ki Leverkusen ile anlaşın" dedi.

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Oliveira'nın yüksek maliyeti nedeniyle Stefan Kiessling'e yönelirken, Alman futbolcu sarı-kırmızılı kulübe yeşil ışık yaktı. Cimbom'un büyük bir kulüp olduğunu ve Almanya'da da birçok taraftarı bulunduğunu belirten golcü futbolcu, "Galatasaray'ın benimle ilgilenmesi memnuniyet verici. Eski hocam Skibbe'nin olduğu yerde seve seve oynarım" dedi. Sözleşmesinin sürdüğünü hatırlatan Kiessling, "Ancak Galatasaray beni istiyorsa önce kulübümle anlaşmalı" diye konuştu.

*KİESSLİNG FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

GÖRÜŞMELER HIZLANDI

İki sezondur Leverkusen'de forma giyen Kiessling, daha önce yaptığı açıklamada Leverkusen'de misyonunu tamamladığını ve ayrılabileceğini açıklamıştı. Kiessling'in olumlu mesajıyla Galatasaray'ın Leverkusen ile görüşmelerini hızlandırdığı ve Skibbe'nin de yardımıyla transferi bitirmeye çalıştığı bildirildi. Öte yandan Leverkusen'in 2012'ye kadar sözleşmesi bulunan 1.91'lik golcü için 5 milyon euro bonservis bedeli istediği belirtiliyor.