kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sakatlar için alarm

G.Saray'ın sakatları için hummalı bir çalışma başlatıldı. Amaç; Emre, Servet, Linderoth ve Kewell'ın Şampiyonlar Ligi ön elemesinin ilk maçına yetişmeleri..
Flaş transferlerle taraftarını sevindiren G.Saray'da tek sıkıntı sakatlıklar. Geçtiğimiz sezondan beri sakatlığı süren Uğur ile EURO 2008'de Milli Takım formasıyla mücadele ederken sakatlanan Servet ve Emre Güngör'den sonra, Linderoth ve Kewell'ın da sakatlanmaları moralleri bozdu. Sakatlar arasında durumu en iyi olan Emre Güngör'dü. Takımla çalışmalara başlayan genç stoperin, Şampiyonlar Ligi ön elemesinin ilk maçına yetişmesi bekleniyordu. Ancak Gent maçının ilk yarısında sol baldırındaki sakatlığı nükseden Emre'nin durumu da belirsizleşti. Doktorlar durumu iyiye giden Servet'in takımla çalışmasına kontrollu olarak izin veriyor. Teknik heyeti korkutan Linderoth'un sağ arka adalesindeki kanamanın dışa doğru olması sevindirdi. İsveçli'nin tedavi sürecinin kısalabileceği öğrenildi.

KEWELL EN AZ 2 HAFTA YOK

Kötü haber ise Kewell'dan geldi. Sol diz iç yan bağlarında zorlanma tespit edilen ve kamptan ayrılan ünlü futbolcunun en az 2 haftalık iyileşme sürecine ihtiyacı var. Ancak oyuncunun vücudunun tedaviye vereceği reaksiyona göre bu süre uzayabilir. Sağlık heyeti, tüm bu oyuncuların Şampiyonlar Ligi ön elemesine yetişmesi için yoğun çaba sarfediyor.