kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Çöz şu işi artık Juan!'

DENİZ DERİNSU
F.Bahçe'nin Aurelio'nun yerine istediği Senna için Villarreal 36 milyon Euro'da ısrarlı! Asbaşkan Uslu, menajer Juan Figer ile bonservisin inmesi için yoğun baskı uyguluyor..
Fenerbahçe, Aurelio'nun boşluğunu doldurmak için Marcos Senna'yı kadrosuna katmakta ısrarlı. Ancak Villarreal Brezilya asıllı futbolcudan vazgeçmiyor. İspanyol kulübü, Euro 2008'de şampiyon olan İspanya Milli Takımı'nın da bankolarından olan 32 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde serbest kalması için gereken 36 milyon Euro'dan indirime yanaşmıyor. Bu krizi çözmek için Alex'in de menajeri olan ve İspanya'da geniş çevresi bulunan menajer Juan Figer İstanbul'a çağrıldı. Asbaşkan Mahmut Uslu'nun dün Kozyatağı'ndaki Marriott Otel'de biraraya geldiği Juan Figer'e bu işin çözülmesi için baskı yaptığı öğrenildi.

ARSENAL DE PEŞİNDE
Fenerbahçe'nin 32 yaşındaki Senna'ya seneliği 3.5 milyon Euro'dan üç yıllık sözleşme önerdiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin Senna'ya yer açmak için Kezman'ı göndermeye çalıştığı da sızan haberler arasında. Villarreal Başkanı Fernando Roig, Senna'yı isteyen Arsenal'den de 36 milyon Euro talep etti.