kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
TIR ŞOFÖRÜ OLURDUM ..."Futbolcu olmasaydım TIR şoförü olurdum" diyen Serdar, "Çünkü hem baba mesleği hem de seviyorum" ifadesini kullandı.

Hedef La Liga!

Serdar Özkan, "Yurt dışından iyi bir teklif alırsam ve bu Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda olursa giderim. Hedefim İspanya Ligi" dedi..
Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar Özkan, yeni sezonda takımının şampiyon olmasını her şeyden çok istediğini söyledi. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde taraftarların sorularını yanıtlayan Özkan, "Beşiktaş çok büyük camia. Her sene büyük hedefleri var. Beklentileri boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağız. Şampiyonluğu her şeyden çok istiyorum" dedi.

*SERDAR ÖZKAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Delgado'nun kaptanlığını gayet başarılı bulduğunu söyleyen Serdar şunları kaydetti: "İki senedir aramızda. Hiç yabancılık çekmiyor. Yaşından daha olgun davrandığını görüyorum." Özkan, idealleri doğrultusunda Avrupa'da oynamak istediğini de belirterek, "Yurtdışından iyi bir teklif alırsam ve de bu Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda olursa gitmeyi isterim. Fakat yurtiçinde Beşiktaş'tan başka bir takımda oynamak istemiyorum. Avrupa'da İspanya Ligi'ni isterim" ifadesini kullandı.