kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Adana'da sevgi gösterileriyle karşılanan Terim, çocukların imza isteğini geri çevirmedi. Asri Mezarlık'taki Orhan Demirdal'ın aile kabristanı ile eski sporcu ve kulüp yöneticileri Mustafa Acet ve Muarrem Gülergin'in mezarlarını ziyaret eden Terim, ocak ayında vefat eden dayısı Turgut Kaleli'nin mezarında da dua etti.

Terim başkanı bekliyor

Adana'da coşkuyla karşılanan Milli Takım hocası , "Şu an görevimin başındayım. Fakat yeni federasyon başkanı ile oturup konuşacağım ve son kararımı vereceğim" dedi..
Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim, memleketi Adana'da havalimanında Büyükşehir Belediyesi Bandosu'nun çaldığı Adanalı" parçasıyla karşılandı. Terim, kendisinin de uzun yıllar forma giydiği Adana Demirspor'un Onursal Başkanı Orhan Demirdal'ı anma törenine katıldı. "Ayrılacak mı?" iddiaları için sessizliğini Adana'da bozan Terim, "Sözleşmem devam ediyor. Fakat yeni federasyon başkanı ile bu konuyu konuşacağım. Başkanın tavrına göre son kararımı vereceğim" dedi. Vefat eden Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan için yapılan saygı duruşunun ardından konuşan Terim milli takımın taraftarlarının önceden eksik olduğunu vurgulayarak, "Bu Avrupa Şampiyonası'ndan sonra milli takımın taraftarının da olduğunu görmek beni son derece gururlandırıyor. Devam etme sözünü Hasan Doğan'a vermemin sebebi de budur. İnşallah bütün ülke hep beraber daha güzel başarılara koşacağız" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları