kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

'60 bin taraftar bekliyorum'
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Başarılı olacağız. Bu takım Trabzon'a en az 5 yıl hizmet edecek" dedi. 16 Ağustos'ta İstanbul Olimpiyat Stadı'nda bir Yunan takımıyla oynanacak sezonun açılış maçında tribünlere 60 bin kişi beklediğini ifade etti. Öte yandan Trabzonspor daha önce anlaşmaya vardığı Nijmegen'li Sami Büyüktopaç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Senegalli kaleci Tony Sylva ise dün İstanbul'a geldi ve Trabzonsporlu yönetcilerle görüştü. Fransız Lille kulübü ile bonservis sorunu çözülürse transfer gerçekleşecek.

A Milliler Şili ile oynayacak
A Milli Futbol Takımımız, 20 Ağustos Çarşamba günü Şili ile bir hazırlık maçı yapacak. Futbol Federasyonu Türkiye'de yapılacak karşılaşmanın oynanacak yeri ve saatini daha sonra açıklayacak.

Denizlispor kaleci Vega'yı aldı
Denizlispor, Venezuelalı file bekçisi Renny Vicente Vega Fernandez ile 3 yıllığına anlaştı. Başkan Ali İpek'in de katıldığı kulüp binasındaki imza töreninde Vega, "Benim çılgın bir kaleci olduğum söyleniyor. Ben çılgın değilim. Oyunda gerekenleri yapıyorum. Başarılı olup milli takımımın kalesini korumak istiyorum" diye konuştu. Öte yandan Hacettepespor'dan transfer edilen Ali Bayraktar ile Sakaryaspor'dan alınan Ercan Yaman da Denizlispor kulübü dün resmi sözleşme imzaladılar.

Bank Asya'da fikstür çekildi
Bank Asya 1. Lig'de 2008-2009 sezonu fikstürü çekildi. 30-31 Ağustos'ta oynanacak ilk hafta maçları şöyle: Gaziantep BŞB-Sakarya, Samsun-K.Erciyes, Altay-Kartal, Kasımpaşa-Adana, K.Karabük-Giresun, Malatya-Karşıyaka, Ç.Rize-Güngören Bld., Bolu-Manisa, Diyarbakır-Ordu.

Lampard'a 39 milyon pound
Chelsea, İtalyan ekibi İnter'in ısrarla istediği İngiliz futbolcusu Frank Lampard'a 5 yıllık toplam 39 milyon pound (yaklaşık 94 milyon YTL) önerdi. Teklifi kabul etmesi halinde Premier Lig'in en çok kazanan oyuncusu olacak yıldız futbolcunun haftalığı 150 bin pounda (360 binYTL) gelecek.

16'lık Sami NBA yolunda
Garanti Bankası işbirliğiyle D.Mavericks koçu Joe Prunty, yardımcısı ve Hidayet Türkoğlu'nun katılımıyla düzenlenen 'Yetenek Avı' yarışmasında 700 sporcudan en yüksek oyu alan Sami Pelitli, NBA kampında Türkiye'yi temsil edecek. 16 yaşındaki Amasyalı basketbolcu 2.03 boyunda.