kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Esra Balamir babasını kaybetti

Yeni Haber
Manken-Şarkıcı Esra Balamir'in babası Alaaddin Balamaz (64), Adana Kürkçüler Cezaevi'nde hayatını kaybetti.

Adana Mithat Paşa Mahallesi'nde tek odalı bir evde yaşımını sürdürün Balamaz, 2003 yılında uyuşturucu satarken suç üstü yakalanıp cezaevine konulmuştu.

13 ay hapis yattıktan sonra tahliye olan Balamaz, Köprü Yardımlaşma Grubu'nun destekleriyle İstanbul Fransız Hastanesi'nde bir süre uyuşturucu tedavisi görmüştü.

Astım bronşit rahatsızlığı olduğu belirtilen 4 çocuk babası Balamaz, Adana'ya döndükten sonra bir başka suçtan polis tarafından yakalanıp, yaklaşık beş hafta önce Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Kalp krizi geçirerek kafasını yere çarptığı öğrenilen Alaadin Balamaz'ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Köprü Yardımlaşma Grup Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, Alaaddin Balamaz'ı 15 Mayıs'ta Mithat Paşa Mahallesinde tek odalı evlerinde ziyaret ettiklerini söyledi.

Balamaz'ın uyuşturucudan kurtulmak istediğini dile getiren Yıldırım, 6 yıldır görmediği kızı Esra'yı çok özlediğini kendilerine aktardığını kaydetti.

Cenazeyi teslim alan yengesi Seher Öter de yakınlarına haber verdiklerini Alaaddin Balamaz'ı yarın defnedeceklerini bildirdi.

AA