kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Seda tüp anne olacak!

Yeni Haber
Onur Şan'la evliliğinde mutluluğu bulan Seda Sayan, 2. kez anne olmak için kolları sıvadı. Ünlü şarkıcı, sık sık bir hastanenin tüp bebek servisini ziyaret ediyor.

ANLI ŞANLI ANNE OLACAK

Bebek sahibi olmayı aklına koyan şarkıcı, sık sık özel bir hastenedeki tüp bebek servisinde görülüyor. Seda buraya 2 günde 1 gidiyor!.

* SEDA SAYAN - ONUR ŞAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

DAHA ÖNCE DE DENEMİŞTİ

Kendisinden yaşça küçük eşi Onur Şan'la olan evliliği doludizgin süren Seda Sayan'ın annelik ısrarı bitmiyor. Daha önce birkaç defa tüp bebek yöntemini denediği hatta 1 seferinde de hamile kaldığı iddia edilen Seda, bir türlü amacına ulaşamadı. Ancak tüm bunlara rağmen Seda Sayan'ın şarkıcı eşinin bebeğini doğurma ısrarı bitmedi. Seda Sayan ile Onur Şan cephesinden gelen yeni iddialar da bunun en iyi kanıtı oldu.

EŞİ HİÇ YALNIZ BIRAKMIYOR

Söylenenlere göre; ünlü çift 2 günde 1 Memorial Hastanesi'nde görülüyor. Buradaki tüp bebek servisine giden Seda Sayan, yumurtalarına baktırarak hamile kalıp kalmadığını kontrol ettiriyor. Alacağı tahlil neticelerini büyük merakla bekleyen ve hamile kalıp 2. çocuğunu kucaklayacağını düşünen Seda'ya en büyük desteği ise "Onun sayesinde nefes alıyorum" diyen Onur Şan veriyor.

SAKLAMBAÇ