kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Daha tavuk olmadan aslan kesiliyorlar

İlker GEZİCİ/MAGAZİN SERVİSİ
Bodrum'da birlikte konser vermeye hazırlanan Edip Akbayram ve Ferhat Göçer önceki gün prova yaptı. 'Müzikal kirlenme'den bahseden Akbayram: Müzik sektöründe civcivler tavuk olmadan aslan kesiliyorlar..
İLİŞKİLİ HABERLER
Daha tavuk olmadan aslan kesiliyorlar
Anadolu Pop'un güçlü sesi Edip Akbayram ile Ferhat Göçer 26 Temmuz Cumartesi günü Bodrum Antik Tiyatro'da birlikte verecekleri konser öncesi prova yapmak için buluştular. Konser öncesi prova yapan ikili, 'Yıldızlı Turkcell Geceleri' kapsamında 26 Temmuz'da izleyenlere doyumsuz bir müzik ziyafeti çekmeye hazırlanıyor. Edip Akbayram şarkılarının yanı sıra Göçer'in kendi şarkılarını da seslendireceği konserde iki güçlü ses, ilk defa biraraya gelmelerine rağmen çok iyi uyum sağladıklarını belirttiler.

TEKLİF GELDİ KABUL ETTİK
Bir TV programına birlikte katıldıktan sonra böyle bir fikir oluştuğunu söyleyen Akbayram, "Ses tınımızın ve elektriğimizin iyi uyuştuğunu fark ettik. BKM'den de böyle bir teklif gelince biz de hiç düşünmeden kabul ettik" dedi. Konserin ilk bölümünde kendi şarkılarının bir kısmını Ferhat Göçer'le okuyacaklarını ikinci bölümünde Ferhat Göçer'in şarkılarına eşlik edeceğini söyleyen Akbayram müzik dünyasındaki kirliliğe de şu sözlerle dokundu: "Bu ülkede kimse haddini bilmiyor. Kimlere şarkıcı denir bunu tartışmıyoruz. Bu işin bir civcivlik hali vardır. Sonra tavuk olursun, sonra da horoz olursun. Ama müzik sektöründe civcivler tavuk olmadan aslan kesilmeye başlıyor. Bunun süresi üç veya beş aydır. Ondan sonra bir bakıyoruz, bu kahraman arkadaşlarımızın adını kimse hatırlamıyor, kaybolup gitmişler."