kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Etkinlikte, baba oğul Evgin'ler, konuklara müzik ziyafeti sundu.

Erol Evgin 40. sanat yılını yakın dostlarıyla kutladı

İLKER GEZİCİ
Beşiktaş Belediyesi'nin Abbasağa Parkı'nda düzenlediği 'Ustalara Saygı' etkinliğinin önceki günkü konuğu usta sanatçı Erol Evgin'di. Gecede dostları, Evgin'in klasikleşmiş şarkılarını hep birlikte seslendirdi..
Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği ve Faruk Şüyün'ün hazırlayıp yönettiği 'Ustalara Saygı- Yaz Esintisi' etkinliğinin ikincisi önceki akşam Abbasağa Parkı'nda gerçekleştirildi. Bu kez etkinliğin konuğu, 40 yıldır sanat hayatının içinde olan usta müzisyen Erol Evgin'di.

KIZI KATILAMADI
Evgin, 40 yılı geride bırakmış olmanın mutluluğunu, kendisini yalnız bırakmayan dostlarıyla paylaştı. Gecede, ünlü sanatçının; 'İşte Öyle Bir Şey', 'Sevdan Olmasa', 'Seni Sevmek İbadetim', 'Bir de Bana Sor' ve 'Etme Eyleme' gibi unutulmayan şarkılarını Cahit Berkay, Coşkun Demir, Hakan Aysev, Suat Suna, Yasemin Uludoğan, oğlu Murat Evgin ve ünlü oyuncu Zeki Alasya'nın kızı Zeyno Alasya seslendirdi. Ali Saydam, Prof. Dr. Bülent Özer, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Mahir Güven, Mustafa Oğuz, Nebil Özgentürk, Haldun Dormen, Sunay Akın ve Zeynep Talu ise bu önemli gecede Evgin'i yalnız bırakmadı. Usta sanatçının kızı Elvan Evgin Sheehan ise, İngiltere'de olduğu için geceye katılamadı. Etkinlikte; Erol Evgin'in 25. Sanat Yılı kutlamasından, 2007 yılında açtığı resim sergisinden, çeşitli kliplerinden ve rol aldığı filmlerden kısa görüntüler de izleyicilere sunuldu.
Haberin fotoğrafları