kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Babamı geceye çağırabilirim neden olmasın!

IRMAK ÜNAL
* Siz hep en büyük hayalinizin bir müzikalde rol almak olduğunu söylüyordunuz. Şimdi kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
Çok heyecanlı ve şanslı hissediyorum. Ben müzikal seyrederken tüyleri diken diken olan ve ağlayan bir insanım. Bu alanda kendimi geliştirmeye de devam edeceğim ama bu en güzel başlangıç.

* Haftanın kaç günü çalışabiliyorsunuz?
Hemen hemen her gün bu projeye kendimi en iyi şekilde hazırlamak için en az iki saat ayırıyorum. Dans etmek, şarkı söylemek ve aynı anda oyunculuğunuzu sergilemek inanın en zor ama en keyifli yönlerinden biri müzikallerin... Ben 'Chicago' müzikalindeki Roxie karakteri olarak karşınıza çıkacağım. Roxie hayatını ünlü olmak ve sahnede olmak için yaşayan, hırslı ve biraz da entrikacı biri. Yani sevimli ama tehlikeli bir kadın rolündeyim.

* İddialı mısınız?
İddialı olmak kelimesini ben pek sevmiyorum. Bazen yıpratıcı bir hırsı çağrıştırıyor bana... Ben şöyle söylesem daha iyi olur: Bu tarz bir performans insanlarla çok uzun yıllardır paylaşmak istediğim bir şeydi. O yüzden yapabildiğimin en iyisini yapmak benim en büyük önceliğim. Benim yaparken çok keyif aldığım bir şey seyredeceksiniz.

* Babanız Cihan Ünal'ı da bu müzikalde sizi izlemesi için çağıracak mısınız?
Neden olmasın!

* Bu projeyle ilgili sizin söylemek istediğiniz neler var?
Yola devam... O gece bizleri yalnız bırakmayacağınıza ve çok da zevkli dakikalar yaşayacağınız eminim. Herkesi farklılıklara açık olmaya ve dünyaya da olumlu bakmaya davet ediyorum...