kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ronaldinho gibiyim

Fenerbahçe, Güiza'nın başını döndürdü: "Bana saray gibi bir ev, Audi Q7 otomobil verdiler. Kampta herkes iki kişi kalıyor; ben tek kişilik odadayım. Daha fazla ne istenebilir."..
Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Daniel Güiza, sarı-lacivertli takımda çok mutlu olduğunu söyledi. İspanya'da yayınlanan Marca Gazetesi'ne konuşan golcü yıldız, "Bana burada Ronaldinho gibi davranıyorlar. Kendimi çok iyi hissediyorum" dedi. Kampta herkesin iki; kendisinin ise tek kişilik odada kaldığını belirten Güiza, "Luis'ten istedim ve problemsiz tek kişilik oda verildi. Ayrıca kulüp bana saray gibi bir ev, Audi Q7 marka bir otomobil verdi. İspanya'da oyunculara iyi davranılıyorsa, burada iki katı! Daha fazla ne istenebilir" diye konuştu.

*DANİEL GÜİZA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

'25 GOL ATARIM'
Güiza, Aragones konusunda, "Neyse ki Valencia'ya gitmiyor. Burada güzel günler yaşayacağımızı söyledi" derken, Albelda için de, "Defans ağırlıklı bir orta saha oyuncusu istiyorlar. Ondan daha iyi kim var? Üstelik bir İspanyol'un daha gelmesi benim için çok iyi olur" yorumunu yaptı. Eşi, iki çocuğu, annesi ve kayın pederinin kamp sonunda İstanbul'a geleceğini söyleyen Güiza, gelecek sezon 25 gol atacağını iddia etti.