kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Fenerbahçe'nin yeni trasferi ilk maçında 90 dakika forma giydi. Biri golle sonuçlanan iki şut çeken İspanyol yıldız, ara pasları, ceza sahasındaki hareketliliği, hava toplarına hakimiyeti ve 5 top çalma istatistiği ile tam puan aldı. 18 kez topla buluşan Güiza 11 olumlu pas kullandı. İlk maçı olmasına rağmen takıma yabancılık çekmeyen oyuncu, umut verdi.

Güiza ışık verdi Fenerbahçe aynı!

DENİZ DERİNSU
Yeni transfer, boş olmadığını Çek ekibi Ceske karşısında attığı harika kafa golüyle gösterdi. Ancak sarı-lacivertlilerin defansındaki sorunlar devam ediyor..
Avusturya kampının son hazırlık maçında Fenerbahçe yine galibiyetle tanışamadı. En pahalı oyuncusu 450 bin euro olan Çek ekibi Ceske Budejovice ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertli ekipte ilk 11'i zorlayacak isimleri bu maçta görmek isteyen Aragones özellikle ilk yarıda savunma hataları ile düşkırıklığı yaşadı. Daha çok topa hakim olup hücumu kullanmak isteyen Fenerbahçe, özellikle Hudson'un bindirmelerinde çok boşluk verdi. 9. dakikada aynı statta oynanan Sparta Prag maçında olduğu gibi Gürhan soldan nefis ortaladı ve Güiza yeni formasıyla ilk golünü şık bir kafa vuruşuyla attı. Oyuna ağırlığını koymaya başlayan Çek takımı 26'da Sedlacek'ın girdiği teke tek pozisyonda Volkan Babacan'a takıldı. Aynı oyuncu 45'te kafa vuruşuyla beraberliği sağladı. Golün yine kanattan gelmesi verilen açıkların bir örneğiydi. Bu yarıda Burak'ın topla çok oynaması Aragones'i zaman zaman kızdırdı.

MAÇI TARAFTARLAR BİTİRDİ
İkinci yarıda Fenerbahçe oyunun daha çok hakimi idi. Kezman'ı oyundan alan Aragones, Güiza-Semih ikilisini ilk kez denedi. Semih'in girmesinden sonra Fenerbahçe hücumdaki etkinliğini artırdı ancak orta saha çok top üretemeyince gol gelmedi. Maçın sonunda uzatma anları oynanırken hakemin serbest vuruş düdüğünü son düdük sanan yüzlerce gurbetçi sahaya akın edince hakem maçı bitirmek zorunda kaldı. Böylece Fenerbahçe 3. hazırlık maçından da beraberlikle ayrıldı. FENERBAHÇE: Volkan 6, Önder 6.5, Can 5, Yasin 5.5, Gürhan 7, Maldonado 5, Ali Bilgin 5.5, İlhan 6.5, Burak 5.5 Kezman 5 (dk.66 Semih 6.5), Güiza 7