kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çeşme'nin en iddialı plajı: 'Zuzu Beach Club'

Sanatçı Tekin Akmansoy'un işletmesini üstlendiği Çeşme Altınkum'da kurulan 'Zuzu Beach Club', 14 Haziran'da açıldı. Kızı Arzu Akmansoy tarafından tasarlanan ve renkli bir atmosfere sahip olan mekanda, partiler de düzenlenecek..
İLİŞKİLİ HABERLER
Çeşme'nin en iddialı plajı: 'Zuzu Beach Club'
Tatil beldeleri arasında farklı bir yere sahip olan Çeşme Altınkum'da Tekin Akmansoy'un açtığı 'Zuzu Beach Club' den 70'e herkes tarafından büyük ilgi görüyor. Tekin Akmansoy'un kızı Arzu Akmansoy tarafından tasarlanan ve işletilen mekanda her şey en ince ayrıntısıyla düşünülmüş.

MARKA OLACAĞIZ!

Her fırsatta alternatif bir plaj yaratmak istediklerini ifade eden Arzu Akmansoy, "Gençlerin eller havaya partiler verdiği bir plaj değiliz. Ama saat 18.00'den sonra barın etrafından beach partiler de yapıyoruz. Amacımız herkesin yorgunluğunu atıp, iyi yemek yiyebilceği ve güzel müzik dinleyebileceği bir alan yaratmak" diyor. 'Zuzu Beach Club' için hazırlanan mönülerle çok iddialı olduklarını belirten Akmansoy, "Restoranımızda Swissotel Efes'in şeflerinden Hüseyin Özer tarafından kurulan bir ekip hizmet veriyor. En yüksek kalitede hizmeti en uygun fiyatlarla vererek, kısa zamanda mekanı bir marka haline getirmeyi hedefliyoruz" diye konuşuyor.

ÜNLÜLER GELİYOR
* Mekanda midye dürüm ve Zuzu Special isimli yemek büyük ilgi görüyor.

* Akmansoy en pahalı yemeklerinin ızgara köfte olduğunu onun da fiyatının 18 YTL olduğunu söylüyor.

* Müdavimleri arasında Zeynep Tokuş ve Alp Nuhoğlu'nun bulunduğu mekana Ali-Aysun Kocatepe çifti de geliyor.

* Yaz boyunca düzenlenecek partilerle de adından söz ettirecek olan 'Zuzu Beach Club'a 18-22 Ağustos tarihleri arasında Power FM'in TIR'ı gelecek ve bir hafta boyunca yayın yapılacak.
Haberin fotoğrafları