kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Perişanım

ALİ ERDOĞAN
Şu anda hiç iyi durumda olmadığını söyleyen milli çekiçci Eşref Apak, "Perişanları oynuyorum. Eğer 78.50 metreyi geçemezsem Pekin Olimpiyatları'na gitmeyeceğim" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Perişanım
Çekiç atmada Pekin Olimpiyatları'nda umudumuz olan Eşref Apak'tan kötü haber var. 2004 Atina Olimpiyatları'nda Türkiye'ye bronz madalya kazandıran milli sporcu, Pekin'de yarışamayabileceğini söyledi. SABAH'a konuşan Eşref, 2004'ten sonra çalıştığı Belaruslu antrenörü Astapkovich'in kendisine bir şey katmadığını belirterek, "Yollarımızı ayırdık. Şimdi antrenörüm Artun Talay ile çalışıyoruz. 4 yılın birikimini silmeye ve temizlemeye çalışıyoruz. Atış açılarında büyük sorun yaşıyorum. Perişanları oynuyorum. 78.50 metreyi geçemediğim takdirde Pekin'e gitmeyeceğim" dedi.

ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM
Kariyerinin bir anda silinmesini göze alamayacağını kaydeden Eşref, "Şu anda gidip gitmeyeceğimi sadece Allah bilir. Ama iyi durumda değilim. Elimden gelen gayreti gösteriyorum. Ancak 78.50 metreyi geçmem gerekir. Aksi takdirde finalde yarışamam. Daha da önemlisi Türkiye'ye olimpiyat üçüncülüğü kazandırmış bir sporcu olarak Pekin'de ülkemi zor durumda bırakmak istemiyorum" diye konuştu.