kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Roberto Carlos idmanda bir ara yanlış tarafa yönelince Aragones tarafından sertçe doğru yöne doğru çevrildi.

Carlos hoca oldu

DENİZ DERİNSU
İspanyol teknik adam, her fırsatta Brezilyalı yıldızla görüşüp fikir alışverişinde bulunuyor. Ama istediğini yapamayınca da azarlıyor..
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones, takımda lider olarak gördüğü Roberto Carlos'un bilgilerinden yararlanmaya çalışıyor. İkili sık sık bir araya geliyor ve takımın yenisi Aragones, tecrübeli öğrencisinin görüşlerini alıyor. 70 yaşındaki teknik adamın, 35'lik yıldızına "İspanya'da liderdin, Fenerbahçe'de de lider olacaksın. Türkiye'yi benden fazla tanıman büyük avantaj. Bu yüzden sana ihtiyacım olacak" dediği öğrenildi. Ancak böyle sıcak bir diyalog bile Roberto Carlos'u fırça yemekten kurtaramadı. Sabah idmanındaki depar çalışması sırasında Brezilyalı yıldızın ağır davrandığını gören Aragones bağırarak futbolcusundan daha seri olmasını istedi. Bir başka pozisyonda da Carlos ters tarafa yönelince elleriyle doğru yöne itti. İspanyol hocanın davranışları, kadroda kimsenin ayrıcalıklı olmayacağının işareti olarak yorumlandı.

*CARLOS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*ARAGONES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


* FENERBAHÇE'DE YENİ SEZON HAZIRLIKLARI -GALERİ

CARLOS'TAN İLGİNÇ YANIT
Öte yandan Carlos dün gazetecilerin kendisine Chelsea'nin transfer teklifiyle ilgili yönelttiği sorulara, "İstanbul'da konuşuruz" diye yanıt verdi.