kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Alex, takımın kaptanı olarak Aragones ile zaman zaman bilgi alışverişinde bulunduğunu söyledi.

'Bizim kadar koşuyor'

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza, yeni teknik direktörleri Aragones için, "İnsanlar yaşlı diye düşünebilirler fakat o, en az bizim kadar koşuyor" dedi..
Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza, yeni sezon öncesi kulübün resmi internet sitesine konuştu. Kamp süresindeki çalışmaları anlatan Alex, "Hocamızın dediklerini uygulamaya çalışıyoruz. Hocamız topla çalışmaya büyük önem veriyor. Bize şimdiden çok çalışkan bir hoca izlenimi verdi. İnsanlar yaşlı diye düşünebilirler ama saha içinde tamamen farklı olduğunu göreceklerdir. Dinç, yaşını göstermeyen ve saha içinde aktif olmayı seven çalışkan bir yapısı var. En az bizim kadar koşuyor" dedi. Aragones ile iletişim halinde olduğunu söyleyen Alex, "Aramızda dil sorunu yok. Ben kaptan olarak ona bir şeyler aktarıyorum o da bana çalışma tarzı ile ilgili bilgiler veriyor. Her hocanın kendi kriterleri vardır. Bazı hocalar ilk antrenmanlara topsuz başlar ve sonrasında bu çalışmalara geçilir. Aragones gibi hocalarda topla çalışmalar daha çok yapılır. Topsuz antrenmanlarda yani koşu antrenmanlarında işinize daha fazla konsantre olamayabilirsiniz" şeklinde konuştu.

DAHA BAŞARILI OLACAĞIZ
Alex, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları MTK maçıyla ilgili olarak, "Rakibimize saygı duyuyoruz. Çünkü bu Şampiyonlar Ligi yoludur ve bu yolda bulunan tüm takımlara saygı duyulmalıdır. Biz geçen yıl ligimizde aldığımız sonuçlarla Şampiyonlar Ligi'nde oynama hakkını elde ettik. Biz Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiğimiz başarıların daha da fazlasını yaşamak istiyoruz. Bunun için de bu turu geçmemiz gerekiyor. Bir kez daha ilk maçımızı kendi evimizde oynayacağız daha sonra da Macaristan'da turu kovalayacağız. Bunun sonucunda da bir kez daha bir engeli daha aşıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.