kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Miniklere basketbol şenliği
ÜLKER ve Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen "Ülker 6. Minikler Basketbol Şenliği" İzmir'de yapıldı. Organizasyona 35 ilden 50'si erkek, 18'i kız toplam 68 takım katıldı. Bin öğrenciye şenlik sonrası madalya verildi.

Çoban'dan 7 takıma dava

BEŞİKTAŞ'TA profesyonellik hayatına başlayan ve çeşitli kulüplerde 12 yıl futbol oynayan Ergün Çoban, Beşiktaş dahil 7 takıma dava açtı. Sigorta primlerinin yatırılmadığı nedeniyle kulüplerden şikayetçi olan Çoban, bu kulüpler yüzünden emekliliğinin uzadığını söyledi. NESLİHAN KESKİN

Hakan Yakın Katar'da
EURO 2008'de İsviçre Milli Takımı formasıyla başarılı bir performans gösteren Hakan Yakın, Katar'da Al-Gharafa takımına transfer oldu. Takımı Yougn Boys'un daha önce bırakmayacağını açıkladığı 31 yaşındaki futbolcu için Al-Gharafa'nın 4 milyon dolar ödediği bildirildi.

Atletizmde büyük başarı
POLONYA'DA devam eden 12. Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası'nda sporcumuz Merve Aydın büyük bir başarı elde etti. 800 metre seçmelerinde Aydın, 4. seride 2.06.89'luk derecesiyle ilk sırada yer alarak 45 sporcu içinde de en iyi dereceyi yaparak yarı finale yükseldi. Bayanlar yüksek atlama seçmelerinde ise Burcu Ayhan finale kalmayı başardı. Ayhan, 33 sporcunun katıldığı seçmelerde 1.81 metrelik derecesiyle finale kalan 13 sporcu arasında yer aldı. Bu daldaki diğer sporcumuz Ezgi Sevilmiş ise 1.78 metrelik derecesiyle 17. olarak finale kalamadı ve elendi.

Milliler Adana'da yarı finalde

ADANA'DA süren Tekerlekli Sandalye Basketbol 22 Yaş Altı Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye, Hollanda'yı 57-49 yenip yarı finale çıktı.