kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Göğsüme şiddetli ağrı girdi' dedi

Alp ARBAK / SABAH
ÖLÜMÜYLE Türkiye'yi yasa boğan Hasan Doğan, eşi Aysel Doğan ve Atasay Kuyumculuk'un sahibi Cihan Kamer ile cuma günü saat 22.15 sıralarında Bodrum Rixos Otel'e giriş yaptı. Hasan Doğan ve eşi, cumartesi günü 11.30 sıralarında Torba'daki Alkoçlar Butik Otel'e gitti.
Burada Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve beraberindekilerle öğle yemeği yiyen Hasan Doğan, eşiyle birlikte saat 18.00 sıralarında otele döndü. Doğan daha sonra Cihan Kamer'le oteldeki hamama ve saunaya gitti. Doğan, yaklaşık yarım saat sonra Kamer'le birlikte dinlenme bölümüne geçti. İkili, garsondan portakal suyu ve çay istedi. Hasan Doğan, çayından birkaç yudum içtikten sonra "Göğsüme şiddetli bir ağrı girdi" diyerek yere yığıldı.

*HASAN DOĞAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

UÇAK BEKLEDİ
Yardıma ilk koşan Belçikalı kalp cerrahı Ivan Clause oldu. Hemen ardından otel doktoru da müdahale etti. Doğan ambulansla hemen Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak 1 saat 15 dakika süren uğraşlar hayata döndürmeye yetmedi. Başka bir şehre sevk edilmesi ihtimaline karşı ambulans uçak ve helikopter hazır bekletildi.