kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"İçeriye yönelik herhangi bir soruya cevap vermem"

Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
"İçeriye yönelik herhangi bir soruya cevap vermem"
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, 2. Balkan Ülkeleri Genelkurmay Başkanları Konferansı'nın ardından düzenlenen basın toplantısında, yurt gündemine ilişkin soru yöneltmek isteyen basın mensubuna, ''İçeriye yönelik herhangi bir soruya cevap vermem. Anlıyorum ihtiyacınızı, ama kusura bakmayın'' dedi.

Büyükanıt, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Gloria Golf Resort Otel'de düzenlenen 2. Balkan Ülkeleri Genelkurmay Başkanları Konferansı'nın ardından düzenlenen basın toplantısında konferansa ilişkin değerlendirme yaptı.

Değerlendirmesinin sonunda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Orgeneral Büyakanıt, bir gazetecinin Türkiye gündemine ilişkin soru yöneltip yöneltemeyeceğine ilişkin sorusu üzerine, şunları kaydetti:''Bu toplantı sadece genelkurmay başkanları kapsamında yapılmaktadır. Onun için bu konferansa ilişkin, NATO, AB ilişkileri, güvenlik yapılanmasına ilişkin sorular sorulabilir, ama içeriye yönelik herhangi bir soruya cevap vermem. Anlıyorum ihtiyacınızı, ama kusura bakmayın, bu basın toplantısının kapsamının çok dışında bir soru. Konuklarımıza da saygı duyduğumuz için bu soruya cevap vermem.''

AA