kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Burberry için kış duygusal geçecek

2008 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nu ünlü fotoğrafçı Mario Testino'nun fotoğraflarıyla tanıtan Burberry, nostaljik ve duygusal bir kış yaşayacağımızın habercisi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Burberry için kış duygusal geçecek
Ünlü İngiliz markası Burberry, 2008 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nu, hazırladığı bir reklam kampanyasıyla gözler önüne seriyor. Burberry'nin baş tasarımcısı Christopher Bailey'in imzasını taşıyan kampanyanın fotoğraflarını, ünlü fotoğrafçı Mario Testino çekti. Koleksiyonu tanıtan isimler ise; ilk oyunculuk deneyimini geçen yıl çekilen 'Control' adlı filmde sergileyen İngiliz aktör Sam Riley ve İngiliz model Rosie Huntignton-Whiteley oldu. Testino'nun objektifinde hayat bulan siyah-beyaz fotoğraflar, Londra'nın en ünlü parklarından Kensington Gardens'ta çekildi.

TEMELİ BİR ÇANTA
Reklam kampanyasının temelini, Burberry'nin 'The Lowry' adlı çanta modeli oluşturuyor. Üç ayrı boyutu ve modeli bulunan çantanın satış fiyatı 695 ile 24 bin dolar arasında. Koleksiyon; 'The Lowry'nin yanı sıra farklı çanta, takı, ayakkabı ve aksesuvar çeşitleriyle de göz dolduruyor. Burberry 2008 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, Kuzey İngiltereli şair L.S. Lowry'nin şiirlerindeki nostalji ve duygusallıktan ilham alınarak tasarlandı. Bu nostalji ve duygusallık havasını, fotoğraflara da yansıtmayı amaçladıklarını söyleyen Christopher Bailey, çıkan sonuçtan çok memnun olduklarını belirtiyor. Kampanyanın fotoğrafları, 1 Ağustos'tan itibaren dergi sayfalarını ve billboardları süslemeye başlayacak.
Haberin fotoğrafları